Alhamdulillah, Pasti anda tak Sabar nak belajar kan ????? Sabar dulu ye !!

 

Sebelum tu, saya ada OFFER SPESEL untuk anda! Tolong luangkan masa 2-3 minit jer lagi untuk saya explain offer ni, boleh?

 

" Hmmm.. ok Ustaz, boleh.. tapi jangan lama-lama tau.. "

 

Hokey! Saya akan pastikan masa anda luangkan ni berbaloi-baloi.. Tenkiu yer..

 

Macam ni.. Saya nak tawarkan COMBO PAKEJ khas untuk anda. Apa yang ada dalam pakej combo ni selain Buku Module Kaedah Kotak + Pendrive Kaedah Kotak? Ok, kat bawah ni antara yang bakal anda dapat nanti.

BUKU KAEDAH KOTAK (RM50)

Pengalaman saya mengajar Al-Quran kepada hampir 2000 orang pelajar dewasa dalam tempoh 2 tahun menemukan saya dengan pelbagai masalah pembelajaran. Tak kenal huruf, bacaan merangkak-rangkak, konfius huruf bersambung dan bacaan bertajwid ke laut.

Berdasarkan pengalaman inilah saya bangunkan sebuah buku yang dinamakan BUKU KAEDAH KOTAK.  

Buku inilah yang saya gunakan sepenuhnya untuk kelas Pengajian Al-Quran Kaedah Kotak dan juga Bengkel Kaedah Kotak.

Dengan nota yang padat dan latihan secara tutorial bagi setiap bab, ternyata ia amat berkesan dalam membantu golongan dewasa untuk menguasai ilmu Al-Quran.

 

PENDRIVE KAEDAH KOTAK (RM450)

Apa yang ada dalam pendrive ini?

Rakaman live:

KELAS PENGAJIAN KAEDAH KOTAK daripada minggu pertama hingga minggu kesepuluh.

Anda akan diajar satu persatu bagaimana cara menguasai pembacaan Al-Quran secara sistematik mengikut prioriti ilmu Al-Quran dan anda akan berasa  seperti berada dalam kelas sebenar.

 

Apa yang anda akan pelajari dalam rakaman ini??

10 Modul yang bakal menjadikan anda mudah kuasai ilmu Al Quran, mengikut prioriti.

 

  • Bagaimana mengenal huruf dengan mudah tanpa menghafal.
  • Bagaimana kenal panjang dan pendek Al Quran ( hukum mad ).
  • Bagaimana kenal bacaan dengung atau tidak ( Tanwin ).
  • Bagaimana kenal bacaan dua huruf yang sama ( Syaddah ).
  • Bagaimana kenal bacaan lantunan ( Qalqalah ).
  • Bagaimana membariskan Hamzah Wasal.
  • Bagaimana membaca dengan betul huruf Muqataah.
  • Bagaimana cara berhenti dengan betul ( Waqaf )
  • Bagaimana perbezaan antara 4/5 dan 6 Harakat.
  • Toturial Latihan Pengukuhan.

Inilah ILMU yang Bernilai yang mampu membimbing anda membaca al Quran dengan PANTAS. Saya telah menghabiskan banyak MASA agar ANDA dapat membaca al Quran semula.

Anda tak perlu lagi nak bersusah payah sebab saya dah pun berikan anda SHORT CUT.. Saya berani jamin, ilmu-ilmu yang dikongsikan dalam buku & pendrive ni adalah PROVEN & PRACTICAL. Ramai student saya yang dah dapat manfaatnya.

Anda hanya perlu ikut satu persatu apa yang saya ajar dalam setiap video , kemudian terus aplikasi ! Jangan bertangguh.

Wow, menarik ni! Berapa pelaburan yang perlu saya buat untuk dapatkan ILMU AKHIRAT ni Ustaz ?

Ok macam ni.. Anda dah jimat banyak wang dan masa sebab saya dah sedia nak tunjukkan SHORT CUT ni.. Kos minyak, tol dan parking pun anda tak perlu keluarkan untuk ke Kelas Kaedah Kotak. Banyak JIMAT tu..

Lagi pun, sekarang ni Kelas Kaedah Kotak ni dah tak der dah..  memang tak dapat nak join lagi dah..

Jadi, nilai ILMU dalam pakej ni sepatutnya adalah..RM500 !!!!!!

 

RM 500 ?????? 

"Adehhh.. Tinggi sangat tu Ustaz.. Bagilah SPESEL lagi.."

Ok, ok.. Rileks.. Apa kata Saya bagi DISKAUN 50%? 

R M 500

RM 250

Ok lah.. Ni LAST tau.. Sempena meraikan perlancaran PRODUK PERTAMA saya, anda hanya perlu keluarkan kos macam kat bawah ni jer..

 

PAKEJ BIASA

Oooops....Tunggu Dulu!!!!!

Saya nak bagi anda lebih jimat ! Lihat dibawah !​

PAKEJ COMBO

Takpelah Ustaz, Saya BERMINAT Pakej Kombo tu, Tapi Saya Kurang MODAL sikit,
SAYA BELI PAKEJ BIASA JERRR dulu....

BAIK KLIK LINK DIBAWAH UNTUK TEMPAHAN PAKEJ BIASA SEGERA

PENTING! 

Selepas buat pembayaran, pastikan anda isi borang tempahan pada WAKTUHARI dan TARIKH yang betul dan tepat!

ANDA WAJIB DAPATKAN PENDRIVE INI, KERANA ???

Mengapa Anda Perlukan Produk Ini

  • Tidak perlu masuk ke kelas
  • bimbingan dan pertanyaan atas talian
  • Video pembelajaran Interaktif dan menarik
  • Boleh Belajar Di Mana-Mana Sahaja
  • Jimat masa
  • boleh membaca al quran dalam masa singkat
  • Boleh Belajar Berulang-ulang kali

CARI KAMI DI MEDIA SOSIAL

sportident-approach-easy-to-carry

Mudah Dibawa

Saiznya yang kecil, memudahkan anda membawanya kemana sahaja anda pergi.

274910.png.adapt.360_203.false.false.false.false

Masa Belajar Fleksibel

Anda boleh tentukan sendiri masa belajar mengikut kesesuaian sendiri.

vectorstock_6714901INTERACTIVE_VIDEO

Kandungan Video Interaktif

Kaedah pembelajaran adalah melalui tayangan video interaktif yang menarik dan mudah difahami.

call37

Bimbingan Atas Talian

Sebarang bimbingan dan pertanyaan tentang pembelajaran kaedah kotak hanya perlu menghubungi talian khidmat pelanggan

public-sector-mobility1

Proses Pembelajaran Mudah

Proses pembelajaran mudah kerana tidak perlu hadir ke kelas. Boleh belajar di rumah atau dimana-mana sahaja. Ini menyebabkan pelajar lebih selesa dan masa yang fleksibel untuk belajar al quran

LAGI KEISTIMEWAAN PENDRIVE INI !!!

Bersaiz poket

Video pembelajaran dimasukkan ke dalam pendrive yang bersaiz poket serta mudah dibawa ke mana-mana sahaja.


Video Santai

Video pembelajaran yang menarik serta santai untuk tujuan lebih mudah faham. Video ini juga disertakan kandungan video bonus.

Buku Pembelajaran

Setiap pembelian produk ini akan didatangkan dengan buku pembelajaran yg mudah difahami dan juga disediakan latihan didalamnya

Kaedah Kotak

Kaedah Kotak adalah kaedah yang diiktiraf dan diyakini mampu untuk membolehkan seseorang yang buta al quran mampu membaca dalam masa yang pantas.

Bimbingan Tenaga Pengajar Mahir

Bimbingan berterusan dari Tenaga Pengajar yang terlatih, hanya hubungi talian khidmat pelanggan.

pendrive

Pendrive Kaedah Kotak

Didalam pendrive ini terdapat kandungan video pembelajaran kaedah kotak yang merangkumi kesemua kelas dari minggu pertama hingga kesepuluh. Termasuk video bonus yang lengkap dengan tips pantas membaca al Quran, doa belajar serta Makhraj Huruf. Video ini adalah video pembelajaran sebenar yang menarik dan interaktif.

13

Buku Kaedah Kotak

Buku kaedah kotak adalah buku silibus pembelajaran kaedah kotak yang merangkumi bab 1 hingga bab 10 kaedah kotak. Buku ini lengkap dengan latihan yang membantu dalam membaca al quran.

18359090_1865220210409719_7830913534014526331_o

Al Quran Wakaf Ibtida

Al Quran Wakaf Ibtida adalah Al Quran keluaran kumpulan Karya Bestari Karangkraf . Al Quran ini memberi panduan kepada pembaca untuk berhenti dan memulakan bacaan dengan menggunakan blok warna serta di lengkapi dengan tajwid juga bewarna.

IMG_20171221_103535

Penanda Buku Kaedah Kotak

Penanda buku ini adalah ringkasan semua tajwid menggunakan Kaedah Kotak, dan mudah menjadi rujukan untuk membaca al Quran.

Kenali Pengasas Kaedah Kotak

Gambar Ust Walid

 

 Izinkan saya memperkenalkan diri saya 

Nama saya, Syed Walid Al Giffa Bin Hj Syed Ibrahim. Saya lebih dikenali sebagai USTAZ WALID. Merupakan Bekas Anggota Tentera, Berkhidmat Selama 15 Tahun Dalam Perkhidmatan TUDM. Sekarang merupakan Pengarah syarikat USWARICH SDN BHD.

Saya Telah Mengajar Al-Quran Kepada Lebih 2,000 Orang Pelajar Dewasa Sejak 2015.

KAEDAH KOTAK di bangunkan berdasarkan pengalaman mengajar kepada orang-orang yang buta al-quran serta susah nak kenal tajwid. Teknik belajar dan mengajar al-quran dengan mudah ini dapat kuasai bacaan dengan pantas.

KAEDAH KOTAK ini merupakan kaedah tutorial dan aplikasi agar pelajar-pelajar faham cara bacaan tanpa perlu menghafal. Ianya sebuah kaedah yang mudah dan praktikal untuk belajar dan juga untuk mengajar.

KONSEP pembelajaran yang di gunakan adalah Ustaz TAK tanya soalan dan Ustaz TAK suruh baca sorang-sorang.

APA KATA MEREKA YANG SUDAH PELAJARI KAEDAH KOTAK

KELAS KAEDAH KOTAK

logo header


Lokasi Kami

Quran Center Ustaz Walid 93-1, Jalan Nautika B U20/B, Sek 20, Pusat Komersil TSB, 40160 Sg Buloh Selangor.

Tel : 03-61450679

Hubungi Kami :

Sila tekan link dibawah

Cari Kami Di : 

Hakcipta Terpelihara 2017

Quran Center Ustaz Walid,

No 93-1, Jalan Nautika B U20/B,

Seksyen 20, Pusat Komersil TSB,

40160 Sg Buloh.

Tel : 03-61450679